Párátlanító penész ellen 90 m2-ig, nagyobb házakba, könyvtárba, múzeumba - német márka - Trotec TTK 90 E

Párátlanító penész ellen 90 m2-ig, nagyobb házakba, könyvtárba, múzeumba - német márka - Trotec TTK 90 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 90 E páramentesítő penészmentesítő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 102.000 Ft 77.900 Ft Nettó ár: 61.339 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Párátlanító penész ellen 90 m2-ig, nagyobb házakba, könyvtárba, múzeumba - német márka - Trotec TTK 90 E

Trotec TTK 90 E – nagy teljesítményű és megbízható párátlanító!

Lakótérbe, irodába, könyvtárakba, múzeumokba

(A párátlanító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)
 

párátlanító ház, múzeum, könyvtár
 

Trotec ttk 90 e párátanító tartályA Trotec TTK 90 E kétségkívül nagyon hatékony párátlanító készülék, ami tökéletesen látszik a teljesítményadatokból is. A napi 30 literes kapacitás nem csupán nagyobb lakóházak páramentesítésére adhat kiváló lehetőséget, így a Trotec TTK 90 E tökéletesen használható nagyobb irodák, könyvtárak, múzeumok páramentesítésére is.

Párátlanító - háztartási és közintézményekbe egyaránt
 

Egyszóval ez a párátlanító készülék a háztartási és ipari párátlanítók határán mozog, így a felhasználásának területei meglehetősen tágak. A Trotec TTK 90 E beépített kompresszora kifejezetten erős, így a páramentesítést gyorsan és hatékonyan végzi. A készülékben található digitális párátlanító egység kifejezetten pontos szabályzást tesz lehetővé, így a páratartalom minden esetben +- 3 % pontossággal állítható.

TTK 90E páramentesítő páratartalom kijelzőEgyszeri beállítás után manuális szabályzásra nincs szükség, mert a páratartalom szinten tartását a Trotec TTK 90 E hatékonyan és automatikusan végzi. A kivont vizet a párátlanító készülék 5 literes tartályban tárolja, aminek megtelésekor, a folyamat automatikusan leáll, így könnyedén elkerülhető a túlfolyás.

A készülék további előnye hogy tömlő is csatlakoztatható hozzá, így az összegyűjtött víz ürítésére sem lesz szükség, ugyanis a folyamat automatikussá válik. Emellett érdemes említést tennünk a készüléken található antibakteriális szűrőről is, amely könnyedén kivehető és tisztítható. Az említett tulajdonságok tehát valóban hatékonnyá varázsolják a Trotec TTK 90 E párátlanító készüléket.

Tekintse meg a Trotec TTK 90 E párátlanító videóját is. (német nyelvű)


Kérjük, további információkért, tekintse meg a termék részletes technikai paramétereit is:

 • Párátlanító teljesítmény: 30°C / 80% r.p. : 28,4 l
 • Párátlanító teljesítmény max. : 30 l
 • Ventilátor max.: 240 m³/h
 • Ajánlott terület 90 m²/ 225 m³ - ig
 • Üzemi hőmérséklet: 5°C bis 35°C
 • Páratartalom: 30% -100% r.p..
 • Feszültség: 230 V // 50 Hz
 • Teljesítményfelvétel max: 0,52 kW
 • Kondenztartály mérete: 5,2 l
 • Max zajszint, max fordulatont: 50 dB (A)
 • Méretek:: 253 x 340 x 540 mm
 • Súly: 13,6 kg
 • Jótállás: 2 év
 • Magyar nyelvű használati utasítás

Vásárolja meg most ezt a nagyszerű páramentesítő készüléket! Ehhez kérjük ,kattintson a kosár gombra:
 

Db:  

Vásárlói vélemények a TTK 90 E páramentesítőről:

"Miután a fülledt melegben, amikor a lakásban 70% volt a páratartalom, és a mosott ruhák nem száradtak, eldöntöttem, hogy veszek egy ilyen páramentesítő készüléket.  A kerekek beszerelése nagyon egyszerű volt, egyszerűen csak be kellett tolni a részükre kialakított tartóba. Ez semmi nagyobb erőkifejtést nem igényel, akár nők, mint én is el tudják végezni.  A kezelése gyerekjáték. Az első beüzemelésnél a készülék ugyanazt a páratartalmat mutatta, mint a saját páramérőm. Ezután egyszerűen csak beállítottam rajta a kívánt páratartalmat,és több órán át hagytam dolgozni. 
Mivel sajnos penészgombára allergiás vagyok, és a nyári és őszi nedves hónapokban a szabad levegő is magas spóratartalmú, így zárva kell tartanom az ajtókat és ablakokat. Ebben is nagy segítség ez a páramentesítő, mert az erős ventilátora jól keringeti a levegőt. Mióta naponta használom, sokkal jobban vagyok. Egy percig sem bántam meg, hogy megvásároltam ezt a párátlanítót."
Sz. Mária

"A termék mellett olvasható pozitív vélemények segítették a TTK 90 E páramentesítő vásárlása melletti döntésemet. Gyors elhelyezés és beüzemelés, és könnyű kezelhetőség. Beállítani a kívánt páratartalmat, a ventilátort normál vagy magas teljesítményre állítani és már mehet is. 2 órán belül a tartályban 2 liter víz gyűlt össze. Szinte hihetetlen. És ezután kellemes levegő a helyiségben. Jól olvasható kijelző és a valós páratartalom kijelzése!
Csak ajánlani tudom!"
T. Sándor

 

"Eddig egy hasonló teljesítményű páramentesítőt használtunk ötszörös áron. De ez nemrég tönkrement. A Trotec páramentesítőjét választottuk, ami beváltotta a hozzáfűzött reményeket. A minőség kitűnő, a kezelése egyszerű, akár leírás nélkül is könnyen kezelhető. Egy 12x5 m fitness teremben használom, ami félig alápincézett,és általában nagyon magas a páratartalom. De a TTK 90E páramentesítővel ez már a múlté."
F. Ferenc

 

Db:  


 

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz           Kapcsolódó termékek (7)