Párátlanító penész ellen - modern, csendes, LED - 2 szobáig - német márka - Trotec TTK 53 E

Párátlanító penész ellen - modern, csendes, LED - 2 szobáig - német márka - Trotec TTK 53 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 53 E páramentesítő penész ellen
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 75.900 Ft 57.900 Ft Nettó ár: 45.591 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Párátlanító penész ellen - modern, csendes, LED - 2 szobáig - német márka - Trotec TTK 53 E

Trotec TTK 53 E párátlanító penész ellen – Német márka, LED jelzőfények!

Max 16 l/ nap teljesítmény, modern, gyönyörű kinézet

(A páramentesítő raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)

párátlanító LED jelzőfényekkel TTK 53 E

Nedves lakás, penész? - A Trotec páramentesítőkkel ez gyorsan orvosolható

profi párátlanító elegáns dizájn TTK 53EVan, ami minden Trotec gyártmányú páramentesítőnél közös: Hatékonyan akadályozzák meg a befülledést, nedvesedést, és ennek egyértelmű következményét, a penészt. A penészgombát ugyanis a magas páratartalom okozza. A Trotec TTK 53 E páramentesítő napi max. 16 literes teljesítményével egyidejűleg akár 2 helyiségben is felveszi a harcot a penésszel és véglegesen eltűnteti azt. A penészfoltoknak örökre búcsút inthet.

Ügyfeleink mindaddig nehezen tudják elképzelni, hogy egy lakásból naponta több liter víz eltávolítható, amíg erről az első napokban saját szemükkel meg nem győződnek. Erre a tapasztalatra pedig mindenféle kockázat nélkül szert tehetnek, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk a termékeinkre.

Hogyan lehetséges egészséges szinten tartani a nedvességet a TTK 53 E páramentesítővel?

Erre több lehtőség van:
 
1) Elsősorban az automata üzemmódot javasoljuk, mert ekkor a páramentesítő magától beállítja az ideális 55 %-os páratartalmat és ez a leggazdaságosabb üzemmód. 70 % felett maximális fordulaton jár a ventilátor és a kompresszor is. 55-70 % között visszaveszi a ventilátort normál fordulatra, de a kompresszor tovább működik. 55 % alatt kikapcsol a kompresszor és csak a ventilátor működik tovább, hogy továbbra is mozgathassa a levegőt és mindig a valós páratartalmat érzékelje. Ha megfelel Önnek az 55 %-os páratartalom, akkor ezt az üzemmódot javasoljuk, mert ez a legenergiatakarékosabb.
 
2) Folyamatos üzemmód: Itt tetszőlegesen állítható a kívánt páratartalom. A páramentesítő addig folyamatosan működik, amíg el nem éri a levegő páratartalma az Ön által beállított értéket. (30-80 % között állítható.) Ezután a kompresszor átvált szakaszos üzemre. Kb. 5 percenként ki és bekapcsol. Ilyenkor érdemes kézzel kikapcsolnia  páramentesítőt. Tipp az energiatakarékosabb működtetéshez: Ha megfelel Önnek az 55 %-os optimális páratartalom, akkor az első pontban leírt üzemmód sokkal energiatakarékosabb, mint ez a fajta szakaszos üzem.

3) Ruhaszárító üzemmód: A páramentesítő maximális ventilátor fokozaton üzemel egészen addig, míg ki nem kapcsolja, vagy üzemmódot nem vált. Kiváló lehetőség száradó ruhák szárítási idejének meggyorsítására.

4) Ventilátor üzemmód: A kompresszor kikapcsol és a készülék csak a levegőt keringeti.


Mi a kívánt páratartalom szint és, hogyan ellenőrizhető le?komfort páramentesítő LED kijelző TTK53 E

A Trotec TTK 53 E párátlanító egy hasznos és divatos újítással gazdagodott. Jól megkülönböztethető és modern színek adnak tájékoztatást a levegő állapotáról. (Akárcsak a páratartalom pontos kijelzése, ez a funkció is a ventilátor legalább 2 perces működése után szolgál pontos információval.)

-
Kék színű LED fény: Alacsony páratartalom
-
Zöld színű LED fény: Optimális páratartalom ( 50-65 % )
-
Piros színű LED fény: Túl magas páratartalom

A távolról is jól látható fények azonnal tájékoztatnak a levegő minőségéről, így még meg sem kell közelíteni a párátlanítót, ahhoz, hogy leolvashassuk az akutális állapotot.

A TTK 53 E páramentesítő biztonságosan üzemel

praktikus párátlanítás TTK 53E A levegőből eltávolított pára alapesetben a párátlanító berendezés tartályában gyűlik össze, ami jelentős méretű, 5,5 literes. De mi a helyzet akkor, ha megtelik a tartály? Semmi gond, egyrészt kigyullad a páramentesítő készülék elején egy piros lámpa, ami a tartály teltségét jelzi, másrészt a gép automatikusan megáll, és addig nem indul újra, míg a tartályt ki nem ürítjük.  Abban az esetben, ha nincs kedvünk állandóan figyelni a tartály ürítésére, használhatjuk a beépített tömlőcsatlakozást, aminek segítségével a kondenzvizet közvetlenül a fürdőszobai, vagy konyhai lefolyóba vezethetjük.

A Trotec TTK 53 E párátlanító könnyen áthelyezhető

A német Trotec ennél a típusnál is megoldotta a könnyű mozgathatóságot. A párátlanító 4 kerékkel és egy jól megfogható oldalsó fogantyúval rendelkezik, melyek következtében pillanatok alatt áthelyezhető másik helyiségbe. Amennyiben azonban központi helyet találnak neki, akkor még áthelyezés nélkül is el tudja látni több helyiség egyidejű páramentesítését.

Tiszta levegő a párátlanítóval?

párátlanítás komfortosan TTK 53E A TTK 53 E párátlanító nem csak párátlanító, hanem bizonyos mértékig légtisztító is egyben. Ugyanis a rajta átáramló levegő áthalad egy kimosható szűrőbetéten, ami felfogja például a szöszöket, állatszőröket, ilyen módon is segítve, hogy tiszta, egészséges levegőben élhessünk. Ezt a szűrőbetétet nem szükséges cserélni, mert a mosással újra teljes értékűvé válik. Air Clean üzemmódban használható kizárólag légtisztító / ventilátor üzemmódban is. Természetesen a TTK 53 E nem helyettesít egy professzionális légtisztító készüléket.

Ruhaszárítás gyorsan és könnyedén

A párátlanítót ruhaszárító üzemmódra kapcsolva jelentősen felgyorsíthatjuk a ruhák szárítását. Szárításkor érdemes a párátlanítót a vizes ruhák közelébe helyezni és azok a korábbi idő töredéke alatt megszáradnak. Így egyrészt sokkal gyorsabban elpakolhatóak lesznek a ruhadarabok, másrészt a szárátás okozta páratartalom nem csapódik le a falakon, az ablakokon és a bútorokon, nem keletkezik újabb penészgomba.

2 Ventilátor fokozat - Csendesebb üzem és áramspórolás páramentesítés kényelmesen TTK 53E

Amikor gyors és nagy teljesítményű páramentesítésre van szükség, akkor magasabb fokozatra állítható a ventilátor. Amikor erre már nincs szükség, akkor az alacsonyabb fordulaton egy kis áramot takaríthatunk meg és még csendesebbre állíthatjuk a párátlanítót.

Állandó üzem tartályürítés nélkül és időzítő funkció

Előfordulhat, hogy olyan helyen kívánjuk használni a páramentesítőt, ahol folyamatosan, extrém mennyiségű nedvesség jut be a helyiségbe, és nem is tudunk rá állandóan figyelni: például pincékben. Ez sem jelent problémát: ha a beépített tartály helyett az elvezető csőcsonkot használjuk. Ennek az ellenkezője is lehetséges, azaz az időzítő funkció segítségével beállíthatjuk, hogy a páramentesítő a levegő páratartalmától függetlenül egy adott idő után mindenképp kapcsoljon ki.

Német márka!

A Trotec név jelenleg Európa legnagyobb márkája a páramentesítés területén.

Kockázatmentes vásárlás!

Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a készülékeket, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül (2 év) cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítőt. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót, pedig ez a típus eleve a legmegbízhatóbbak közé tartozik. 

Összefoglalva

 • LED fényekkel megvilágított burkolat

 • Nagyon könnyű kezelni, beállítani

 • Nagy teljesítmény, alacsony áramfogyasztás, Német márka

 • 2 ventilátor fokozat

 • Ruhaszárító funkció

 • Amint a levegő nedvességtartalma elérte a kívánt értéket, a párátlanító átáll szakaszos üzemre, amíg a felhasználó ki-nem kapcsolja.

 • Az automatika kikapcsolható, lehetőség van állandó üzemre is.

 • A levegőszűrő könnyen hozzáférhető, és egyszerűen tisztítható. A párátlanítón átáralmló levegőből kiszűri az állati eredetű szőröket, bolyhokat, port és megakadályozza a baktériumtenyészetek kialakulását.

 • Teli víztartályt jelző LED-fény

 • Teli tartály esetén automatikusan kikapcsol

 • Automatikus jégleolvasztás a párátlanítóban

 • Hogy soha ne teljen meg a tartály: kívülről csatlakoztatható cső, amivel a kondenzvizet a lefolyóba vezethetjük.

A Trotec TTK 53 E műszaki adatai: LED-kijelzős páramentesítő, komfortos használat TTK 53E

Maximális párátlanító teljesítmény: 16l/Nap
Maximális átáramló légteljesítmény: 195 m³/h
Ajánlott helyiségméret: 2, esetleg 3 szobáig
Működéshez szükséges hőmérséklet tartomány: 5 - 32 °C
Párátlanítási tartomány: 30-80 % relatív páratartalom között beállítható
Hálózati csatlakozás:    230 V / 50 Hz
Áramfelvétel: 1,3 A
Max. Teljesítményfelvétel:  0,3 kW
Ajánlott kismegszakító: 6 A
Villásdugó szabványa:     CEE 7/7
Csatlakozókábel hossza: 1,95 m
Kábel típusa: R134a
Hűtőközeg mennyisége: 90g
Zajszint ( 1m-es távolságból ): 48dB(A), magas ventilátor fokozaton
Víztartály: 5,5 l
Méretek: 180 x 300 x 550 mm
Súly: 14 kg
Jótállás: 2 év


Amennyiben TTK 53 E páramentesítő elnyerte tetszését és Ön is szeretne megszabadulni a penésztől gyorsan és kényelmesen, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.
 

Db:  
Adatok
Kábelhossz 1,95 m
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,3 kW
Párátlanítás 16 l/nap
Hűtőfolyadék R 134 A mennyisége: 90 g.
Méret 180 x 300 x 550 mm
Zajszint 48 dB
Súly 14 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 °C
Víztartály mérete 5,5 l
Ajánlott környezet 2 - 3 lakóhelyiség 50 m2-ig
Feszültség; 230 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 80 % relatív páratartalom
Ventilátor teljesítménye max. 195 m3/h

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz