Páramentesítő / penészmentesítő 1,5-2 szobába, digitális, modern - német márka - Trotec TTK 40 E

Páramentesítő / penészmentesítő 1,5-2 szobába, digitális, modern - német márka - Trotec TTK 40 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 40 E párátlanító penészmentesítő
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 84.900 Ft 49.990 Ft Nettó ár: 39.362 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Páramentesítő / penészmentesítő 1,5-2 szobába, digitális, modern - német márka - Trotec TTK 40 E

Trotec TTK 40 E hatékony digitális páramentesítő / penészmentesítő
 Megkérdőjelezhetetlen hatékonyság penész ellen 1-2 szobába

(A párátlanító raktáron van. 1-3 munkanapon házhoz szállítjuk!)
 

A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel el lehet ezeket tüntetni. A Trotec TTK 40 E penészmentesítő néhány nap, max 2-3 hét alatt megszünteti a problémát és végre nem kell hatalmas páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 40 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt, és ahogy a falakról leszáradnak a penészfoltok.

páramentesítő penészmentesítő készülék
 

páramentesítő tesztPáramentesítők tesztje - "Sehr gut" minősítés a TTK 40 E számára

A Heimwerker Praxis német szaklap a 2014-es év januárjában alaposan átvizsgálta a piacon lévő páramentesítő berendezéseket és 1-től 5-ig pontozta ezeket, az 1 jelentette a legjobb minősítést. A Trotec TTK 40 E penészmentesítő készülék vásárlói elégedettek lehetnek, hiszen a párátlanító 1,3-as jegyet kapott, amely több, mint hízelgő.  Nagyszerű minőség, amely nem csak néhány hétig orvosolja a magas páratartalommal járó problémákat, hanem több évtizedre is nagyszerű társ lehet. A tesztjelentés kiemelte az egyszerű kezelhetőséget és a levegőszűrő tisztításának lehetőségét, és az Ár/érték arány szempontra is a legmagasabb minősítést adta. A szakfolyóirat tesztelői szerint: "Egy kiváló készülék, mely alacsony árért tökéletes eredményt biztosít!". Hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

A Trotec TTK 40 E penészmentesítő legfontosabb tulajdonságai

- Egy kifejezetten kis méretű párátlanítóról beszélünk, mely könnyen elfér bármely lakótérben. Ennek ellenére nagy mennyiségű pára leválasztására kell számítani. Maximum 14 liter folyadék is keletkezhet nagyon magas páratartalom esetén. A kereskedelemben található tablettás párátlanítókat minden szempontból százszorosan túlszárnyalja, a legjobb választások egyike, ha megfelelő levegőt szeretne otthonában.

A penészfoltoknak örökre búcsút inthet, mert a páramentesítő segítségével beállíthatja az optimális páratartalmat. Optimális páratartalom mellett pedig nem tud penész kifejlődni, sőt a már meglévő penészgombák is leszáradnak.
Tipp az energiatakarékosabb működtetéshez: Ahogy a páramentesítők többsége, a TTK 40 E is úgy működik, hogy amint elérte a beállított páratartalmat, nem áll le teljesen, hanem szakaszos működésre vált és néhány percenként ki-be kapcsol. Ennél van sokkal gazdaságosabb megoldás, mert a páramentesítők jóval költséghatékonyabban működnek, ha hosszabb időn keresztül üzemelnek, aztán hosszabb időre leállnak, mint ha szakaszos üzemmódra váltanak.  Ha szeretne energiát megtakarítani, nyugodtan kikapcsolhatja a párátlanítót, amint elérte, vagy megközelítette a beállított páratartalmat, majd 60 % környékén újra visszakapcsolhatja. A kikapcsolást kézzel is megteheti, vagy, ha tudja, hogy nem fog a páramentesítő közelében tartózkodni, akkor használhatja az időzítőt is. Ebben óriási segítség a kedvezményesen megvásárolható csomagajánlatunk is, ahol féláron adunk a páramentesítő mellé egy digitális páramérő műszert, mindössze 3.990 Ft-ért. Ha érdekli az ajánlatunk, akkor kérem kattintson ide: TTK 40 E páramentesítő páramérővel csomagajánlatban

- A páramentesítő berendezés 3,5 literes tartállyal rendelkezik, amely az első napokban lehetséges, hogy naponta többször is ürítésre szorul, de ez is csak azt jelzi, hogy a párátlanító tökéletesen teszi a dolgát. A páramentesítőre kondenzvíz elvezető tömlő is szerelhető, hogy egyszerűen a lefolyóba engedhető legyen a kicsapódott víz. Emellett a kikapcsolt készülékből kivehető a tartály és kiönthető belőle a folyadék. A túlfolyás lehetetlen, hiszen a készülék túlfolyás ellenei védelemmel rendelkezik: a páramentesítő jelez és automatikusan lekapcsol, ha a tartály megtelt.

- Nagyobb lakásban, könyvtárszobákban vagy akár kisebb gyűjteményekben is használható, de akkor számítani kell arra, hogy néha szükséges egyik helyiségből a másikba vinni. A párátlanító oldalán lévő fogantyúk segítenek az egyszerű szállításban, így egy-két naponta nyugodtan átszállítható a lakás, könyvtár, gyűjtemény egyéb nedves területeire.
Egymás közelében elhelyezkedő két helyiség párátlanítására mozgatás nélkül is tökéletesen elegendő.

- Nem csak a fogantyú segít az egyszerű helyváltoztatásban, hanem a penészmentesítő alján lévő 4 görgő is, amelyek segítségével csak egyszerűen tovább gurítható.

A penészmentesítő készülék további előnyei

páramentesítő oldala, tömlő csatlakozó- A rotációs kompresszorral ellátott Trotec TTK 40 E nagyon halkan működik, így a zaj nem lesz idegesítő, végre csendesebben is megoldható a levegő hatékony párátlanítása.
A levegő tisztítása sem utolsó szempont, amelyhez működés közben hozzájárul ez a kis készülék. A levegőszűrő tisztítására is figyelmeztet a párátlanító amit egyszerűen folyó víz alá tartva megoldható a tisztítás. A levegőszűrő tulajdonképpen egy műanyag háló, ami soha nem szorul cserére.

- Az időzítő segítségével azt is meghatározhatja, hogy hány óra múlva kapcsoljon ki a készülék. Ebben az esetben a berendezés a páratartalomtól függetlenül automatikusan kikapcsol a beállított idő után.

- Ez a típus áramszünet esetén újraindul a legutóbbi beállításokkal!

- A páramentesítő anyaga minőséget tükröz. Időtálló, kellemes tapintású anyagból készült.


- A két fokozatú ventilátort a párátlanított terület nagyságához mérten állíthatja be. Az alacsonyabb fordulatszám pedig éjszaka jelent előnyt, hiszen ebben az esetben még csendesebben működik a párátlanítás.

Amennyiben még részletesebben meg szeretne ismerkedni a Trotec TTK 40 E páramentesítő készülékkel, akkor megnézheti az alábbi német nyelvű videót is:


Mire használjuk a Trotec TTK 40 E párátlanító / penészmentesítő készüléket?

hygrosztát optimális páratartalom- Lakásokban, irodákban kifejezetten ajánlott a használata, ha a páratartalom tartósan 60 % fölött van, mert az ablakokon, falakon kicsapódik a pára és nagyon gyorsan penészesedéshez vezet. A TTK 40 E páramentesítő használatával mindez a múlté.

- A fűtésszámlán is sprórolhat, hiszen a kevesebb vízzel rendelkező levegő és falak felfűtése jelentősen kevesebb energiát igényel, mint a vizes környezeté.

- Emellett a ruhaszárító helyiségben is nagy segítség lehet a párátlanító használata, mert segít a gyors száradásban, nem beszélve arról, hogy végre nem kell tartani a ruhák bedohosodásától, amely könnyen előfordulhat egy kisebb helyiségben.

- A 16-17 Celsius fok feletti hőmérsékleten a nedves pincék is nagyszerűen kiszáríthatóak a berendezéssel, hogy itt se jelenjenek meg a bosszantó penészfoltok.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

Válassza Ön is a német Trotec termékét. A Trotec több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkezik a páramentesítés területén. Jelenleg Európa legnagyobb és legszélesebb termékválasztékával büszkélkedhet és a legnagyobb forgalmat bonyolítja ezen a területen. A piacvezető pozíciót a termékek megbízhatóságával, kiváló minőségével és a jó ár/érték aránnyal vívta ki magának. Nem érdemes mindenféle bizonytalan eredetű párátlanítóval (különböző fantázianevek, időszakosan felbukkanó, majd eltűnő márkák) próbálkozni, ha ugyanazért a pénzért szakértőtől vásárolhat.

A párátlanító készülék műszaki paraméterei:

Feszültség: 220 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max.340W
Áramspóroló funkció: +/-3%-os tűréshatár
Párátlanítás: 14 l/nap (35C/90% rp.)
Ajánlott terület: átlagos körülmények között 40 m2-ig
Szabályozó: digitális páratartalom szabályozó
Leolvasztás: automata
Víztartály: 3,5 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 225 x 353 x 496 mm
Ventilátor: 100 m3/h
Zajszint: <43 dB
Súly: 10,5 kg
Mozgatás: fogantyú és kerekek
Üzemi hőmérséklet: 5-35 C

​Jótállás: 2 év

Magyar nyelvű használati utasítás
 

Kérje szakembereink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben pedig a termék elnyerte tetszését és Ön is szeretne megszabadulni a penésztől és a dohos szagoktól, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.

 

Db:  


 

Vásárlói vélemények a páramentesítő készülékről:

"A páramentesítő készüléket a vendégszobába vásároltam, ahol rendszeresen otthoni edzéseket tartok. Egyszerűen bámulatos, hogy a készülék a levegőből mennyi párát/vizet tud kivonni. A levegő érezhetően szárazabb és az edzés alatt egyáltalán nem képződik nedves levegő. A kezelése, beleértve a tartály kiürítését, szinte gyerekjáték. Egy tipp: A kondenzvíz egy szokványos kávéfilteren átszűrve kiválóan alkalmas, mint vízkőmentes víz használata gőzölős vasalóhoz."
F. Sándor

"A TTK 40 E készüléket használom a 20nm-es pinceszobámban, ahol az irodám található. Korábban a levegő páratartalma folyamatosan 80% körül volt, rendszeres használat mellett azonban ez 60%-ra csökkent. Azt ajánlom mindenkinek, hogy a használat első napjaiban teljes teljesítménnyel használják a készüléket, és utána csak szükség szerint.  A készülékkel nagyon elégedett vagyok, és egy extra csővel akár a lefolyóba is elvezethető az összegyűjtött víz. Ha ezt nem használja az ember, akkor marad a tartály, aminek a méreteit a végtelenségig lehetne fokozni. De mindemellett nagyon elégedett vagyok a készülékkel ."

M. Krisztián

"A páramentesítő készülékkel tökéletesen elégedettek vagyunk. Olyan, mint a leírás szerint ígértek. Nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is."
M. Krisztina

"Jó készülék, kedvező áron
A vendégfürdőszoba páramentesítéséhez vásároltuk ezt a készüléket. A készülék betartotta az ígéreteket. Bámulatos, hogy mennyi vizet szív ki a levegőből. A készülék kikapcsol, amint eléri a beállított páratartalmat, de ha nem akarjuk, hogy addig dolgozzon, manuálisan is lekapcsolhatjuk.
Mindenféleképpen újra a TTK 40 E készüléket vásárolnám, ha páramentesítő készülékre lenne szükségem."
S. Ella

"Nagyon elégedett vagyok a páramentesítővel, csak ajánlani tudom! Ami nekem nagyon fontos, hogy csöndben teszi a dolgát. Magára hagyom a lakásban, és teszi a dolgát. Eddig semmi probléma nem volt vele. Be lehet rajta állítani a páratartalmat %-ban, amit szeretnénk vele elérni, és ezután kikapcsol. Folyamatos üzemben is működtethető, vagy be lehet rajta állítani, hogy még dolgozzon 2 órát és utána kapcsoljon ki. És mindezt probléma nélkül! Nagyon elégedett vagyok vele."

V. Anna

"Abszolút fantasztikus termék: csöndes, kedvező árú, működés közben energiatakarékos, könnyű és átlátható kezelhetőség, a használati utasítás széleskörű és elegendő, a csomagolás esztétikus. Mi kell ennél több?"
D. Arnold

 

Db:  
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,34 kW
Áramspóroló funkció +-3 %-os tűréshatár
Párátlanítás 14 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Extrém körülmények tartós (30 °C/ 80 % pt.) esetén 25 m2-ig
Szabályzó digitális páratartalom szabályzó
Leolvasztás automata
Víztartály 3,5 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 225 x 353 x 496 mm
Ventilátor 120 m3/h
Zajszint < 43 dB
Súly 10,5 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 35 C
Ajánlott környezet 1-2 db lakóhelyiség
Ventilátor fokozat 2 fokozat
Feszültség; 220 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 100 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz