Páramentesítő penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, letisztult forma - ajándék páramérővel - Trotec TTK 29 E

Páramentesítő penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, letisztult forma - ajándék páramérővel - Trotec TTK 29 E

Gyártó:Trotec
Cikkszám:Trotec TTK 29 E párátlanító penész ellen
Készlet információ:Készleten
Fogyasztói ár: 68.200 Ft 46.900 Ft Nettó ár: 36.929 Ft
Db:     - VAGY -   Kívánságlista Összeasonlítás

Páramentesítő penész ellen - max. 10 l/nap, 15 m2-ig, letisztult forma - ajándék páramérővel - Trotec TTK 29 E

Trotec TTK 29 E minőségi és design-os páramentesítő
Hatékony megoldást kínál penész és magas páratartalom ellen, most ajándék páramérővel

(A párátlanító raktáron van. 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk.)


TTK29E elegáns páramentesítő készülékA megnövekedett páratartalom sok lakásban van jelen, és ennek következényeként a falakon megjelennek a penészfoltok. Ez a jelenség fokozottan fordul elő a fűtési szezonban, a hideg idő beálltával, vagy párás nyári, őszi napokon. Ilyenkor van szükség egy hatékony megoldásra, amellyel el lehet tüntetni a már megjelent penészfoltokat. A Trotec TTK 29 E penészmentesítő néhány nap alatt megszünteti a probléma okát, azaz a normális szintre csökkenti a szoba vagy irodahelyiség páratartalmát és végre nem kell hatalmas páratartalomban köhécselni és a különböző légúti betegségek veszélyeinek kitenni a családot.

A TTK 29 E párátlanító is Európa legnagyobb forgalmazójának, a Trotec-nek a terméke

A német Trotec párátlanítóit Európaszerte évente több 100.000 ember választja a penész végleges felszámolására és a magas páratartalom megszűntetésére. Nincs még egy ilyen sikeres forgalmazó Európában. A több évtizedes tapasztalat és a reális árak miatt a legtöbben ezt a márkát választják. Ha végleg és hosszú távon meg akar szabadulni a penésztől, akkor kérjük olvassa tovább, hogyan nyújt megoldást a TTK 29 E!

TTK 29 E páramentesítő ajándék BZ 05 páramérővelEgyedi
akciós csomagajánlatunk keretében tehát most kedvező áron vásárolhatja meg a Trotec TTK 29 E páramentesítőjét egy BZ 05 digitális páramérővel együtt. A külső páramérő segítségével folyamatosan ellenőrizheti az adott helyiség páratartalmát és hőmérsékletét, ezáltal pontosabban tudja beállítani és használni a párátlanító berendezését. További előnye, hogy míg az egyik helyiségben működik a páramentesítő, addig a másik szobában is felügyelet alatt tarthatja a páratartalmat, és szükség esetén utána ott is működtetheti, vagy áthelyezheti a páramentesítőt. Azért is hasznos a külső páramérő, mert a tekerő szabályzón az optimális páratartalom helyzetét csak egy külső páramérő segítségével lehet meghatározni.
A BZ05 digitális páramérő további kényelmi funkciói: hőmérő, óra és ébresztő.

A Trotec TTK 29 E páramentesítő fontos gyakorlati előnyei

- Ez a kifejezetten kis méretű, és gyönyörű design-al büszkélkedő párátlanító egy átlagos méretű szoba vagy iroda megbízható és folyamatos páramentesítésére képes, melyet a meggyőző, akár 10 liter/nap páramentesítési kapacitása is garantál. Ez 35 °C és 90 %-os páratartalom mellett értendő, de szobahőmérsékleten is számolhatunk napi néhány literrel. Minél magasabb a páratartalom, annál több vizet gyűjt a páramentesítő adott idő alatt. A boltokban kapható tablettás párátlanítókat minden szempontból százszorosan túlszárnyalja, így okos megoldás, ha a lakás csak egy-két helyiségét, vagy egy irodát kell páramentesíteni.
- A páramentesítő addig működik folyamatosan, amíg el nem éri a levegő páratartalma a készüléken beállított értéket, ezután átkapcsol szakaszos üzemmódba. Optimális páratartalom mellett pedig nem tud penész kifejlődni, sőt a már meglévő penészgombák is leszáradnak. Aerobiológus szakértőnk véleménye szerint a leghatékonyabb penészmentesítő és egyben az egészséget leginkább óvó eljárás az, ha a penészfoltok megjelenésekor először eltávolítjuk azokat (tisztítás, festés, fertőtlenítés stb.útján), majd elkezdjük a páramentesítő használatát, a kockázatot jelentő időszakokban és párásodást okozó feltételek fennállása idején.
TTK 29 E teljesen automata páramentesítő

- A TTK 29 E páramentesítő berendezés 2,3 literes kondenzvíz tartállyal rendelkezik, amely a használat első napjaiban elképzelhető, hogy akár naponta többször is megtelik, de ez is csak azt jelzi, hogy a párátlanító tökéletesen teszi a dolgát. A páramentesítőhöz egy kondenzvíz elvezető cső is csatlakoztatható, így egyszerűen elvezethető a víz a lefolyóba, nem kell folyton a tartályt üríteni. Túlfolyás elleni védelemmel is rendelkezik a páramentesítő, azaz a készülék jelez és automatikusan lekapcsol, ha a tartály megtelt.

- Garzon lakásban, 1-2 szobában, vagy irodahelyiségekben tökéletesen használható, maximum 15 m2-es helyiségméretig ajánlott. A párátlanító oldalán lévő fogantyúk segítenek az egyszerű szállításban, így néhány naponta nyugodtan átszállítható a lakás, iroda egyéb nedves területeire.
Egymás közelében elhelyezkedő két helyiség párátlanítására mozgatás nélkül is tökéletesen elegendő az ajánlott alapterületet figyelembe véve.

A TTK 29 E penészmentesítő készülék további előnyei

  • Európa legnagyobb páramentesítő forgalmazójától, a német Trotec-től

  • könnyen kezelhető konstrukció

  • állítható levegőkifújási irány

  • hordozó fogantyúk

  • túlfolyás elleni védelem

  • kondenzvíz elvezető cső csatlakoztatási lehetőség

  • állapotjelző LED-ek az üzemi státuszról

  • forgókapcsoló 7 választható páratartalom fokozattal


Mire használhatja a Trotec TTK 29 E penészmentesítő készüléket a penész eltávolítás mellett?

- Vizes ablakok szárítása: Jellemzően a hidegebb időjárás beköszöntével megjelenik az ablakokon a pára. A fűtési szezonban sokszor tapasztaljuk, hogy folyamatosan folyik a víz az ablakokon. Ebben segít ez a kis páramentesítő készülék, hiszen ha a szoba levegőjének páratartalma az optimális 40-55% körül van, akkor nem csapódik le az ablakokra. 

- A fűtésszámlán is sprórolhat, hiszen a kevesebb vízzel rendelkező levegő és falak felfűtése jelentősen kevesebb energiát igényel, mint a vizes környezeté.

- Emellett a ruhaszárításban is nagy segítség lehet a párátlanító használata, mert segít a gyors száradásban. További előnyehogy végre nem kell tartani a ruhák bedohosodásától, amely könnyen előfordulhat egy kisebb helyiségben.

- Pincehelyiségek páramentesítése: A 16-17 Celsius fok feletti hőmérsékleten a nedves pincék is nagyszerűen kiszáríthatóak ezzel a berendezéssel, hogy itt se jelenjenek meg a bosszantó penészfoltok.

Kockázatmentes vásárlásKockázatmentes vásárlás

Webáruházunkban teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhat, hiszen 14 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk készülékeinkhez. Továbbá a jótállási időn belüli esetleges meghibásodás során cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítő készüléket. Ezekkel a szolgáltatásokkal szinte minimálisra csökkenthető a vásárlót terhelő rizikó!

A párátlantó készülék műszaki paraméterei:

TTK 29 E kisméretű párátlanító hatékony párátlanítás

Feszültség: 230 V / 50 Hz
Teljesítményfelvétel: max. 250 W
Ajánlott terület: 1 szoba, 15 m² / 37 m³

Párátlanítás: max. 10 l/nap (35C/90% rp.)
Szabályozó: tekerőgombos
Leolvasztás: automata
Víztartály: 2,3 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méret: 365 x 220 x 490 mm
Ventilátor: 110 m3/h
Zajszint: <43 dB
Súly: 11,1 kg
Mozgatás: fogantyú
Üzemi hőmérséklet: 5-32 ºC
​Jótállás: 2 év
Magyar nyelvű használati utasítás


 

Kérje szakembereink segítségét bármi kérdése, észrevétele lenne a párátlanító berendezésekkel kapcsolatban.

Amennyiben pedig a termék elnyerte tetszését és Ön is szeretne megszabadulni a penésztől és a dohos szagoktól, kérem helyezze a párátlanítót a kosarába.

 

Db:  

Vásárlói vélemények a TTK 29 E páramentesítőről:

"A TTK 29 E páramentesítőt a pincémben állítottam üzembe, ami mindig is nagyon párás volt. Ősrégi, téglából és betonpadlóval. 1 hét alatt a páratartalom 80%-ról közel 60%-ra csökkent. Nagyon jó funkciónak találom az automata kikapcsolást, ha a tartály megtelik. A tartályt reggelenként és esténként is ürítem. Ha a páratartalom beáll a normál szintre, a páramentesítő kikapcsol és csak ritkán kapcsol be. Egy cső csatlakoztatásával már minden felügyelet nélkül is tud működni a készülék, nem kell a tartályt ürítgetni. Én eddig azért nem csatlakoztattam hozzá csövet, mert szerettem volna látni, mennyi vizet gyűjt össze. És hogy ilyen rövid idő alatt mennyi gyűlt össze, ezt álmaimban se gondoltam volna! A páramentesítő granulátumokkal nem versenyezhet, azokkal csak egy töredékét tudtam a párának összegyűjteni (kb. 1 liter 6 hét alatt). A hangja abszolút elfogadható, mint egy normál ventilátoré. Az áramköltség – ha éjjel-nappal működik a készülék – minimálisan meglátszik a számlán, de mindemellett megéri! Csak ajánlani tudom!"

J. Liána

"A TTK 29 E páramentesítőt a fürdőszobámban helyeztem el, és csodálatosan működik. Mivel a vizes törölközők által és a zuhanyozás után állandóan nedvesség képződik, ennek megfelelően nagyon magas a fürdőszoba páratartalma, ami gombaképződéshez vezetett. A készülék csodás, a beállított értéken tartja a páratartalmat. A fürdőszobai beépített ventilátort, ami kifelé levegőzött ki is szereltem, és a lyukat betömtem. Már nem kell a meleg levegőt kiengednem a pára miatt, így a fűtésen is spórolok. A készülék saját hője a fürdőszobában marad, így a 200 Watt (ami nagyon csekély) többet ér."
K. Dávid


"Első osztályú készülék. Kiválóan működik. A lakóautónkba vettem, mivel gyakran vagyunk úton tengerparton, gyakran esős az idő, folyamatosan nedves ruhák lógnak mindenfelé, és a fűtés ellenére nem száradnak jól. Amióta megvan, sokkal kellemesebb minden. A hangja olyan, mint egy ventilátoré, az én igényeimnek kiválóan megfelel a készülék! "
G. Róbert

"Nagyon elégedett vagyok a készülékkel. A hálószobában kellett alkalmaznunk a páramentesítőt, mivel viszonylag új a ház, és a külső vakolaton érzékeltük, hogy folyamatosan nedves. Egy építész barátunk segítségével kiderítettük, hogy van itt egy hőhíd, egy erkély miatt, és a szobában álló akvárium is biztosan hozzájárul a nedvesedéshez. Fokozott a penészképződés veszélye, ami hálószobában egyáltalán nem történhet meg! Újra kéne szigetelni a szoba plafonját – de más még futó munkák miatt erre jelenleg nincs lehetőségünk. Átmeneti megoldásként választottuk a Trotec TTK 29 E páramentesítőt. Nem csalódtunk! Délelőttönként kapcsolom be, a napi szellőztetés után, úgy 3 órára. Ez 60%-os páratartalomnak felel meg. A vakolat száraz! A tartályt 2 naponta ürítem. A kidolgozása, minősége számomra megfelelő.
Abszolút elégedett vagyok a készülékkel! A nagyobb renoválás várhat. És még egy észrevétel: érezhetően jobban alszom, mióta használjuk. Valószínűleg élettanilag egy állandó szinten tartott páratartalom jól hat a szervezetre."

B. Andrea
 

Db:  
Páramentesítő adatok
Áramfogyasztás max. 0,25 kW
Párátlanítás 10 l/nap (35 °C/90 % rp.)
Szabályzó automatikus higrosztát
Leolvasztás automata
Víztartály 2,3 l, tömlő csatlakoztatható
Hűtőfolyadék R 134 A
Méret 365 x 220 x 490 mm
Ventilátor 110 m3/h
Zajszint < 43 dB
Súly 11,1 kg
Mozgatás fogantyú segítségével
Üzemi hőmérséklet 5 - 32 °C
Ajánlott környezet max. 15 m2
Feszültség; 220 V / 50 Hz
Működési tartomány 30% - 90 % r.p.

Írjon véleményMegjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Rossz