Légtisztító berendezések használata Levegőtisztító berendezések felhasználási területei

Az általunk forgalmazott rendkívül hatékony légtisztító berendezéseknél fő szempont a kifogástalan minőség, az energiahatékonyság és a környezet megóvása. A levegőtisztító berendezések kiválóak szagtalanítás szempontjából, valamint nagy mértékben képesek javítani a beltéri levegő minőségét. Kiszűrik a szoba, vagy iroda levegőjéből a polleneket, kisállat szőröket, penészgomba spórákat, dohányfüstöt, port és egyéb szennyező anyagokat. Lélegezzen ismét könnyedén!

Légszűrő berendezések asztma, allergia ellen

Az aktív levegőtisztító berendezések kiszűrik a levegőben lebegő port, polleneket, atkákat, penészgombákat, stb. Ez azt jelenti, hogy az allergia miatt szenvedők és az asztmások is szabadon fellélegezhetnek azokban a helyiségekben, ahol a légtisztító berendezések működnek.

Levegőszűrő berendezések az egészségesebb levegőért

Szeretne Ön is egy egészséges, tiszta légtérben tartózkodni? Az aktív légtisztító berendezések használatával garantáltan egészségesebbé változtathatja környezetét. A levegőtisztítás kedvező hatásai rövid időn belül érzékelhetőek lesznek. Ez különösen fontos gyermekek és idős emberek számára.

Levegőtisztító berendezések a szagok ellen

Ki ne ismerné azt a kellemetlen állapotot, amikor az ételszag vagy egyéb nem kívánatos szag órákig, napokig érezhető a lakásban. Hasonló a helyzet azokban a háztartásokban, ahol kisállatot tartanak légtisztítóinkkal gyorsan megszűnnek a zavaró szagok és hamarosan visszaáll a tiszta, friss levegő.

Légtisztító berendezések dohányfüst, cigarettafüst megszüntetésére

Ön, vagy szerettei dohányoznak? Legtöbbször nehéz a kompromisszum. A levegőszűrésnek köszönhetően a cigaretta, a pipa és a szivar füstje is gyorsan lebomlanak. A nikotinnak sem marad esélye, hogy a fehér falakat sárgára színezze.

Levegőszűrő berendezések finom por, kipufogó gázok semlegesítésére

Ha városban, szennyezett levegőjű környezetben él, védje magát a levegőszűrő berendezéseinkkel a sok mérgező anyag ellen, melyek a levegőben keringenek. A városokban jelent ez legnagyobb problémát. Más módon ez sajnos kivédhetetlen.

Légtisztító berendezések vírusok, baktériumok ellen

A légszűrő berendezések jelentősen csökkentik a fertőző betegségek továbbterjedését. A vírusokat és a baktériumokat könnyedén elpusztítják, így védik családját, gyermekeit a sűrű betegeskedéstől.